In de Nieuwe Massad BDSM Magazine 282


Bron: Massad.com.


HEEMSKERK – Door het gekneus met ziekte kon ik(tom verhoeven) de Massad nu niet eens in één keer verslinden. Dit heeft te maken met het feit dat ik anti-depressieva slik tegen een nare ziekte die ik onder de leden heb met de naam Poly-neuropathie. Een ziekte waarbij de zenuwen in mijn handen en voeten langzaam aan het afsterven zijn als gevolg van de Diabetes die ik heb. De anti-depressieva zijn puur tegen de pijn.

In dit geval ging het van 3 naar 4 anti-depri pilletjes. De pijn was inderdaad iets minder maar sliep daardoor als een mannelijke vorm van doornroosje.

Dus maar weer terug naar 3 pilletjes met meer pijn helaas.

Waardoor ik toch weer de Massad al lezend kon verslinden tussen de kwalen door. Genoeg geklaag over naar:

De inhoud:

Party Berichten:

-Unleashed 2017 GFB, FE en Boundcon Kriebels Beurs Ahoy.

Comic Background:

-Erenisch Art.

Spotlight on:

-Octokuro

SM Verhalen:

-Het einde van Fetlife.

Plus nog heel veel meer!

Een nieuwe sociale media actie om onze lezers meer te betrekken bij ons blad. Hoe werkt het?? Heel eenvoudig. Telkens, wanneer er een nieuw nummer van het blad verschijnt kun je een zg. selfie plaatsen op facebook, twitter of instagram @massadmagazine of via e-mailbericht aan ons sturen met een foto en een massad in de hand.

Onder de origineelste inzending wordt per uitgave een leuke prijs weggegeven. Zo valt er de eerste keer een exemplaar van het spel Kinky Verlangen te verdienen! Hiervoor hebben wij wel uw NAW gegevens nodig (die wij discreet zullen behandelen). Uiteraard zullen wij een selectie van deze foto’s plaatsen op onze sociale media kanalen en in ons nog te drukken uitgaven van het lopende jaar. Dus wees creatief en plaats waar jij de MassaD leest. Online achter de computer, in een winkel, bij het spel of… Maak er iets spannends van. Wij kijken er reikhalzend naar uit! Insturen via info@massad.com.

Zie veel meer op: Massad.com.