Zo draag je kinky lakleer, zonder dat het lijkt alsof je recht uit een sm-kelder komt


Bron: HLN.be.


VLAANDEREN/NEDERLAND – Tuurlijk is het beter om te investeren in tijdloze klassiekers, maar we zijn ook maar mensen en geen robots, en dus is het af en toe leuk om je garderobe up te daten met de laatste nieuwe modetrends. Zoals lakleer. Tot voor kort nog vooral terug te vinden in de slaapkamers van ‘Fifty Shades’-fans, nu ook te spotten in de rekken van Zara, H&M en co. Wij geven tips hoe je deze trend net draagt.

Op doorgewinterde fashionista’s, ziet lakleer er meteen stijlvol uit, maar voor de gewone vrouw in de straat is het geen sinecure om er mee weg te komen. Want je wil er natuurlijk niet uitzien alsof je recht uit een sm-kelder gewandeld komt. De makkelijkste manier om deze pikante trend te implementeren in je kleerkast, is dan ook door lakleren accessoires te kopen. Denk aan schoenen, een riem of een handtas. Subtiel en je toont aan de buitenwereld toch dat je mee bent.

Mag het voor jou iets opvallender? Dan zijn er ook jassen, broeken, jurkjes en rokken te koop in glanzend lakleer. Bij zo’n item is het vooral belangrijk om te zorgen dat de verhoudingen van je outfit juist zitten. Je kunt het vergelijken met een diep decolleté dragen. Dat combineer je ook (best) niet met een kort rokje, en zo werkt het ook met lakleer. Draag je een glanzende broek? Combineer dat dan met bijvoorbeeld een wollen oversized trui en platte schoenen. Eén zo’n sexy item per outfit is genoeg.

Shop hieronder onze favoriete lak-items:

1. Jas Zara, € 59,95, online en in de winkels te koop.

2. Laarsjes & Other Stories, € 145, online en in de winkels te koop.

3. Broek H&M, € 49,99, online en in de winkels te koop.

4. Handtas Urban Outfitters, € 20, online en in de winkels te koop.

5. Rokje Mango, € 35,99, online en in de winkels te koop.

6. Pet River Island, € 8, online te koop.

Zie grotere foto’s en links online shops: www.hln.be.