Hatsjoe: Nies-fetisjisten willen verkouden raken


Bron: Metronieuws.nl.


UK – Mensen met een fetisj worden seksueel geprikkeld door vaak bizarre dingen. Zo raken sommige mensen opgewonden van tenen, het idee dat er bij ze kan worden ingebroken of bomen, maar waar nog niet zoveel over bekend was zijn de zogeheten sneeze fetishists. Duizenden mensen vinden het opwindend idee om iemand te zien niezen en doen er alles aan om verkouden te worden.

Voor de meeste mensen is een verkoudheid en de hele dag door niezen een vervelend kwaaltje waar ze zo snel mogelijk vanaf willen komen. Maar voor sommige mensen kan een nies niet lang genoeg duren. Op het Sneezing Fetish Forum delen gebruikers hun ideeën over hun favoriete niesjes, meldt The Mirror.

„Zodra ik thuis kwam, opende ik mijn computer en ging ik op zoek naar informatie over niezen. Ik vond het zelf niet raar, maar toen ik 11 was, kwam ik erachter wat een fetisj was en toen accepteerde ik dat ik een fetisj had”, schrijft een van de gebruikers. Een andere gebruiker doet er juist alles aan om verkouden te worden. „Ik weet dat dit raar is, maar ik hou ervan om ziek te zijn, mijn immuunsysteem is alleen wonderbaarlijk sterk. Misschien moet ik vanavond mijn voeten maar in koud water stoppen en buiten gaan rennen zonder jas.”

Volgens de nies-liefhebbers is twee keer niezen het ideaalst. In het geval van andere mensen zien niezen, wordt vijf keer niezen als ultiem gezien. Ook gaat er een mythe dat niezen een tiende is van een orgasme. Dr. Alexis Jackman vertelde aan Women’s Health dat medisch gezien, niezen niets te maken heeft met een orgasme. „Ik denk dat de mythe te maken heeft met de zwellichamen in de neus, en hoe die ontspannen als je eenmaal hebt geniesd.”

Zie meer & grotere foto’s: www.metronieuws.nl.