Bijles van Marith Revu.nl: les van de meesteres


Bron: Revu.nl.


NEDERLAND – VLAANDEREN – Onze seksexpert vertelt over haar eerste ontmoeting met een sm-meesteres. Een blik op het leven van een professionele martelaar. ‘Zijn zak werd in één keer leeggezogen toen hij klaarkwam. Dat doet pijn, joh.’


Tekst: Marith Iedema

Ik drukte op de bel van een portiekwoning in Amsterdam Slotervaart. De straat zag zwart van de schotels. Een vrouw in Ghanese kleding keek met opgetrokken wenkbrauwen op me neer vanaf het balkon op één hoog. Wat een vreemde omgeving voor een sm-studio, dacht ik. De deur werd van het slot gehaald. Ik hupte van mijn ene voet op de andere. Plukte aan mijn sjaal. Het werd donker. Was het wel verstandig dat ik – op dat moment stagiaire bij Nieuwe Revu – hier in mijn eentje was? Ik had niemand op de hoogte gesteld van mijn plannen. Een reusachtige man verscheen in de deuropening. Hij leek op een beul uit de middeleeuwen, met zijn kale kop en leren rok. Zonder een woord te zeggen, deed hij een stap opzij om me binnen te laten. Ik wrong me langs hem heen.

De muren van het huis hingen vol met stokken, gasmaskers, zwepen met ijzeren punten aan de uiteinden en messen. De beul begeleidde me richting de studio, waar zijn vrouw, sm-meesteres van beroep, haar klanten ontving. In het midden van de ruimte stond een gynaecologenstoel, daarnaast een stalen kooi. In de kasten lagen genoeg martelattributen om een museum mee te vullen. De meesteres, waarmee ik een interview had, kwam binnen. Ze liep op me af en stopte pas toen ze vlak voor mijn neus stond. Ik rook de geur van rubber, afkomstig van de latex jurk die ze droeg en onderdrukte de neiging achteruit te deinzen. Met haar wijsvinger duwde ze mijn kin omhoog. De beul kwam vlak naast haar staan. Ik voelde zijn adem op mijn gezicht. ‘Zo, meisje, ben je hier helemaal alleen?’ vroeg de meesteres. Het zweet brak me uit. Ik knikte. Bedacht me en begon druk met mijn hoofd te schudden. De meesteres lachte. ‘Vind je dat verstandig?’ vroeg ze.


Huisslaaf

Daarna ging het allemaal heel snel. Het stel barstte uit in een daverend gelach. Mijn hand werd geschud en er liep een jongen de studio binnen, met een kleur in zijn gezicht die deed vermoeden dat hij was opgegroeid in een kelder. Hij bleek de huisslaaf te zijn en vroeg of ik iets wilde drinken. Geheel vrijwillig diende hij het stel, liet zich als een hond door hun behandelen. Dat gaf hem een kick. Als ‘tegenprestatie’ gaf de meesteres hem zo af en toe een gratis martelbeurt.

Verbouwereerd nam ik een glas water aan en nipte ervan. Mijn hartslag kwam tot bedaren. De meesteres gaf me een rondleiding door haar studio, waar ze al meer dan twintig jaar klanten ontving. Soms één, soms wel vier op een dag, haast zonder uitzondering mannen. Hun wensen variëren. De een wil opgesloten worden in de kooi, de ander vindt het geil als de meesteres over hem heen walst met naaldhakken aan. Er komen ook die hard sm-liefhebbers over de vloer.

De meesteres vertelde luchtig dat ze weleens armen aan benen naaide. Op mijn vraag of ze seks had met haar klanten keek ze me ijskoud aan. ‘Ik ben geen hoer. Een ware meesteres heeft nooit geslachtsgemeenschap. Dat is iets voor die charlatans van de Wallen, die pretenderen te weten wat dit beroep inhoudt.’ Ze snoof minachtend. De huisslaaf schuifelde met gebogen hoofd achter ons aan. ‘Hoelang ben je al slaaf?’ vroeg ik hem. Hij keek naar zijn meesteres. Die knikte kort. Hij had toestemming om te spreken. Met zachte stem zei hij: ‘Een jaar.’ Op mijn waarom-vraag wist hij geen antwoord te geven. Hij schuifelde ongemakkelijk heen en weer.

De meesteres kreeg genoeg van zijn gedraal. ‘Oprotten. Ga de afwas doen,’ siste ze. Hij maakte zich razendsnel uit de voeten. ‘Wat is dat?’ Ik wees op een apparaat in de hoek van de kamer, ter grootte van een schoenendoos. Een soort automatische reuzen-potloodslijper, met een opening groot genoeg om je lul erin te stoppen. ‘Een omgebouwde melkmachine,’ antwoordde de meesteres.

Toevallig had ze hem de week ervoor gebruikt bij een van haar klanten en dit gefilmd. ‘Hier, kijk maar.’ Ik zag hoe een halfstijve piemel, als de speen van een koe, werd opgeslokt door de staaf in de machine. Het apparaat begon met veel kabaal te trillen en schokken. ‘Ah, een aftrekapparaat,’ zei ik. De meesteres glimlachte. De staaf bewoog harder en harder. In de ogen van de man verscheen een paniekerige blik. Toen hij klaarkwam, klonk er een zuigend geluid. De man slaakte een gil die door merg en been ging. De meesteres en haar man schaterlachten. ‘Zijn zak werd in één keer leeggezogen toen hij klaarkwam. Dat doet pijn, joh,’ zei de beul.

Net als de meesteres geniet hij ervan mensen te mishandelen. Helaas voor de beul is er geen markt voor sm-meesters. Ik kreeg in de woonkamer een kopje thee ‘voor de schrik’ en toen vond het stel het welletjes. Een levenservaring rijker, fietste ik door het donker naar huis.

Zie grotere foto en meer columns: Revu.nl.