BDSM Boek: “De Kunstenaar” van Stefanie van Kasteel


Bron: Freemusketeers.nl.


NEDERLAND/VLAANDEREN – Chris is eigenares van een groot PR bureau. Eén van haar klanten is een internationaal befaamde kunstenaar. Voor een opdracht reist ze naar hem toe. Op zijn prachtige haciënda op het eiland Menorca maakt ze kennis met zijn wereld waarin macht en onmacht deel uitmaken van hun seksuele spel. Chris geeft zich totaal aan hem over, drie dagen van woeste passie, ongekend genot en zeer comfortabele luxe.

Om Chris te ondersteunen bij haar net ontdekte gevoelens wordt ze terug in Nederland onder de hoede gesteld van een vriend van de kunstenaar. De zakenman Proteus laat Chris haar meest erotische fantasieën echt beleven.

Ondanks de duizenden kilometers tussen hen in blijft de kunstenaar op de achtergrond aanwezig en blijft hij zijn eisen stellen. Uiteindelijk ontaardt dit in een machtsstrijd tussen de kunstenaar en de zakenman met als inzet Chris. Voor wie zal ze kiezen? En heeft ze wel die keuze…?

Productinformatie:

Auteur: Kasteel, Stefanie van

Formaat: 145 x 205

Genre: Erotiek

Uitvoering: Softcover

ISBN: 9789462480179

Aantal pagina’s: 212

Taal: Nederlands

Verkoopprijs: € 17,95

Voor meer info: www.freemusketeers.nl.


Interview Vrouw.nl.

Stefanie bracht erotische roman uit: ‘Ik had geen ervaring met SM’


De erotische bestsellers Fifty Shades of Grey en, sinds vorige week, Maestra hebben voor een onomkeerbare trend gezorgd. Ook de Nederlandse Stefanie van Kasteel (pseudoniem) klom in de erotische pen en bracht afgelopen najaar De Kunstenaar uit. Wij spraken met de schrijfster, die tevens echtgenote is en moeder van twee: “Ik heb tientallen mensen gesproken die het klappen van de zweep kennen.”

‘Ga het zand en zout van je huid spoelen, was je goed, geen zoutresten en kom over een kwartier naar mijn werkkamer.’ Ik raakte hierin getraind. Ik stelde geen vragen meer, trok geen wenkbrauw omhoog. Ik deed gewoon wat er me gezegd werd. Nog geen kwartier later stond ik schoon, fris en naakt bij de kunstenaar in zijn atelier. Mijn altijd tot in de puntjes verzorgde kunstenaar had deze keer alleen een lange broek aan.

Hij pakte mijn hand en nam me mee naar een deur achterin zijn werkruimte en opende die. Er zaten geen ramen in de ruimte. Het was pikdonker. Voordat mijn ogen konden wennen aan het duister en voordat ik door het binnenvallende licht van de geopende deur iets kon zien deed de kunstenaar snel de deur dicht en blinddoekte me.’ Wat je nu gaat meemaken zal je de toppen van genot en pijn doen laten bereiken.’

Ik kreeg polsboeien om. Een band om mijn hals. Tussen mijn enkels werd een stang geklemd en vast gezet, mijn armen werden met touw op mijn rug gebonden. Touw om mijn borsten, strak. Ik voelde ze opzwellen. Mijn tepels naar voren priemen en mezelf nat worden is een fragment uit Stefanies boek, waarin hoofdpersoon Chris haar meest erotische fantasie beleeft met twee mannen.

VERLANGEN

Stefanie liet zich voor haar erotisch debuut inspireren door Fifty Shades of Grey. “Net als veel vrouwen was ik enorm getriggerd door het eurotisch feuilleton. Ik vond het heerlijk om te lezen, alleen was het soms wel wat Amerikaans. Zo omslachtig en niet to the point. Terwijl ik daar stiekem júist zo naar verlangde: ervaren wat er echt gebeurt.”

“Met dat idee in mijn achterhoofd ben ik in de pen geklommen. In mijn boek noem ik alles bij naam, zonder dat het plat en ordinair wordt. Het is kinky, sexy en erotisch tegelijkertijd. Ik wilde tot in detail beschrijven hoe een vrouw haar grenzen verlegt, en zich helemaal overgeeft aan een man.”

VECHTEN OM EEN VROUW

In het boek van Stefanie vechten twee mannen om hoofdpersonage Chris. “Vooral vrouwelijke lezers vonden dat heerlijk om te lezen, want wie wil nou niet dat twee mannen om haar vechten? Natuurlijk heb ik daar zelf ook wel eens over gefantaseerd. Zeker, wel. Al zit er tussen fantasie en werkelijkheid natuurlijk nog wel een gat”, lacht Stefanie.

KLAPPEN VAN DE ZWEEP

Om goed te kunnen schrijven over SM, dompelde Stefanie zich onder in deze erotische wereld. “Ik had zelf helemaal geen ervaring met SM. Ik ben getrouwd en het is toch iets waar je allebei voor de volle honderd procent achter moet staan. Juist omdat de wereld mij zo fascineerde en om een goed boek te kunnen schrijven, ben ik er helemaal ingedoken.”

“Ik heb tientallen mensen gesproken, die – om maar even in vakterm te blijven – het klappen van de zweep kennen. Het was heerlijk om al die verhalen aan te horen. Het is en blijft toch een onbekende, spannende wereld. Hoe gaat het eraan toe? Wat doe je als vrouw en wat absoluut niet? Hoe geef je je over? Wat verstaan ze onder kinky seks?”

HEEL ONBEKEND

“Het is een wereld waar we – dankzij internet en de erotische boeken – steeds meer over te weten komen, maar die toch nog steeds heel onbekend is. Het is ook niet iets wat je zomaar even doet. Je hebt echt een hele stevige vertrouwensband met je partner nodig om seksualiteit op zo’n manier tot uiting te laten komen.”

Met al haar verworven inspiratie publiceerde Stefanie De Kunstenaar. “Ik zie het als een erotisch sprookje. Een boek waarmee je even aan de werkelijkheid kunt ontsnappen en je fantasie de vrije loop kunt laten. Want geef toe: daar verlangen we stiekem allemaal toch wel eens naar?”

Zie grotere foto: Vrouw.nl.