Schokkende documenten Michael Jackson onthuld

Bron: Msn.com.

USA – Bijna zeven jaar na zijn dood zijn er schokkende documenten boven tafel gekomen over Michael Jackson. Uit de documenten blijkt dat de ster er ziekelijke trekjes op na hield. Zo bezat hij o.a. pornografische afbeeldingen en beelden van dierenmishandeling. De Amerikaanse website Radar Online heeft de documenten in handen en gepubliceerd.

Volgens de documenten is er in de woning van de King of Pop een grote hoeveelheid pervers beeldmateriaal aangetroffen van mannen en vrouwen, maar ook van minderjarige jongens en meisjes in schokkende posities. Daarnaast werden er medicijnrecepten gevonden waarmee Michael van zijn seksverslaving probeerde af te komen.

De documenten komen van de Santa Barbara County Sherrif’s Department en zijn opgesteld in november 2003 toen de ster werd verdacht van kindermisbruik. Toentertijd werden er tientallen rechercheurs op de zaak gezet die het landgoed van Michael, de Neverland Ranch in CaliforniĂ«, doorzochten op mogelijk bewijsmateriaal.

Een rechercheur die betrokken was bij de huiszoekingen gaf een uitgebreide verklaring over de gevonden materialen aan Radar Online. “Michael Jackson was een manipulatief en hitsig roofdier dat gore, seksueel expliciete afbeeldingen had van geofferde dieren en perverse volwassenen. Dat alles gebruikte hij waarschijnlijk om kinderen naar zijn wil te laten buigen. Hij had ook walgelijke, ronduit schokkende beelden van een kind dat werd gemarteld, blote minderjarigen, vrouwelijke bondage en sadomasochisme.” In 2005 werd Michael vrijgesproken van alle verdenkingen, maar zou kort voor zijn dood wel 200 miljoen dollar zwijggeld hebben betaald aan de aanklagers die naar eigen zeggen door de popster werden betast.


Zie grotere foto op: www.msn.com.