Hij is dominant, ZIJ IS ONDERDANIG

Bron: Vrouw.nl.

NEDERLAND/VLAANDEREN – Colette Leenders (35) woont samen met Dennis (42): hij is dominant en zij sub (onderdanig). Ze werkt in finance/personeelszaken, en heeft uit een vorige relatie twee kinderen (9 en 7).

”Met mijn ex-man was ik elf jaar samen. We leefden een burgerlijk huisje-boompje-beestje-leven en ik dacht: is dit het? Twee kinderen, gezellig samen op de bank series kijken? Ik miste iets. Dus ben ik gaan uitzoeken waarom ik niet gelukkig was.”

STERKE MAN
”Op mijn zoektocht kwam ik in contact met een dominante man, die me vertelde over SM. Ik dacht dat dat ging om bloed, haken en naalden, maar hij maakte me duidelijk dat het meer was en liet me verhalen lezen waarin ik me herkende. Dát was wat ik miste: een man die sterker is dan ik.”

”Dennis leerde ik kennen via een datingsite. Ik was niet uit op een relatie, maar werd straalverliefd. Ook omdat hij heel dominant is. Hij miste in zijn vorige relatie precies hetzelfde, maar dan andersom: hij wilde iemand die hem volledig gehoorzaamt.”

OPDRACHTEN
”Onze relatie begon puur seksueel, maar is gegroeid tot veel meer. Dennis geeft me opdrachten, zoals hakken of sexy kousen dragen. Als we naar een verjaardag gaan, kan hij willen dat ik naast hem op de grond zit. Dan zit ik op een kussentje en niemand weet dat dat niet is omdat er geen zitplaats vrij is. Als ik iets echt niet wil, kan ik weigeren door te zeggen: ‘Genade, dit gaat mij te ver.’”

”Onze slaapkamer is ingericht op SM. Er hangt een Andreaskruis aan de muur, waar Dennis me aan kan vastbinden, en ernaast zwepen. De jongsten denken dat het mama’s oude paardrijdzweepjes zijn, maar de oudste van bijna 15 stelt weleens vragen. Die beantwoorden we zonder in details te treden. In de woonkamer zitten haken in het plafond. Iedereen denkt dat die voor de schommel van de kinderen zijn, haha! We hebben er ook weleens een plant aan gehangen, hoewel onze omgeving wel weet dat we aan SM doen.”

Tekst: Tanja Spaander

Meer lezen over het leven van Colette als sub? Of ben je benieuwd naar wat andere vrouwen voor de liefde over hebben? Dit vind je in de nieuwe VROUW glossy die nu in de winkel ligt! Klik hier voor meer informatie.