5 juni BDSMradio.EU op Kinky Warehouse Sale Spijkenisse.

Bron: Fetlife.com events.(alleen te zien met profiel)

HEEMSKERK – Helaas was het niet gelukt om op de Kink And Buy aanwezig te zijn vanwege ziekte. Maar als alles goed gaat dan moet 5 juni echt gaan lukken. Ditmaal wordt het geluid belangeloos verzorgd door MischasMusic.nl. Waardoor het geluid door de hele sporthal goed te horen is zonder dat je op de ene plek teveel en op de andere te weinig geluid zal horen. Voordeel is ook dat omroepberichten of een loterij voor het goede doel overal gevolgd kan worden.
Uiteraard zijn er weer BDSM Radio stickers en ons bedelpotje voor giften aanwezig om de kosten te drukken voor onze krap rondkomende radio!

Info over de KWS van Jett:

Datum en tijd:

Zondag, 5 juni, 2016 ·12:00 – 17:00 uur.

Locatie:

sportcentrum Halfweg

Einsteinweg 6 in Spijkenisse.

Entree: 3 euro

Dress code: casual!!! Houd s.v.p. rekening met naastgelegen speeltuin.

Beschrijving:

De Kinky Warehouse Sale, is een kinky markt voor fetisjisten en BDSM’ers en inmiddels een begrip in de BDSM scùne. Op zondagmiddag 5 juni vanaf 12.00 uur vindt alweer de zesde editie plaats in sportcentrum Halfweg aan de Einsteinweg 6 te Spijkenisse. De KWS wordt georganiseerd door Jett events, en Keep it Kinky.

Je kunt hier terecht voor:

nieuwe en tweedehands fetisjkleding, corsetten, schoenen e.d.

bdsm-artikelen zoals: zwepen, floggers, paddles, canes, collars, boeien, gags, touw, erotische speeltjes, sieraden, kunst, boeken, dvd’s, accessoires en nog veel meer.

Een overzicht van de verkopers vind je hier [https://fetlife.com/groups/84466/group_posts/8806523].

MrsMadieanne, verzorgt de inlegtafel. Jullie kunnen haar een pm sturen als je spullen hebt voor de inlegtafel.

De KWS is tevens een munch waar je na het shoppen of tussendoor andere kinksters kunt ontmoeten. Er is een gezellige loungeruimte waar je kunt eten, drinken en socializen.

Leeftijd is vanaf 18 jaar. Kids tot 18 jaar kunnen terecht in MonkeyTown, wat zich in hetzelfde pand bevindt. Voor de bezoekers van de KWS is er een oppasservice. Jullie kids zijn in goede handen bij daantjes. Kosten: entree MonkeyTown plus een vrijwillige bijdrage voor Daan.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Neem wel voldoende contant geld mee, er is geen pinautomaat op loopafstand. Entree graag gepast betalen.

Als jij ook spullen wilt verkopen, een workshop of show wilt geven of een andere leuke bijdrage hebt dan kun je mailen naar Jett@live.nl. Aanmeldingen via PM op Fetlife doe ik niks mee.

Als jij nog verkopers weet, die niet mogen ontbreken op de KWS dan hoor ik het graag. Verkopers van burlesque, steampunk, lolita kleding, schoenen en accessoires zijn zeer welkom.

De KWS wordt mede mogelijk gemaakt door MrsHBB, Oberon59, san, pjk, daantjes, Bert Wibo/Massad Magazine, MrsMadieanne, & PeculiarDesires, Kannibal_King, Elvee, BDSMRadio.eu, en Love2Pleasure. Dank voor jullie hulp, steun en advies. Jullie zijn geweldig!

Reactie BDSMradio.EU:
Heel graag gedaan smiley