BDSMradio.EU Spot: Oekraïne Nee!!

Bron: Youtube.com.

HEEMSKERK – Normaal ben ik (tom verhoeven) niet zo politiek bezig op BDSMradio.EU. Totdat ik op Radio 1 een “Ja” reclamespot hoorde waarvan mijn haren overeind gingen staan. Terwijl er nergens een “NEE” spotje is te horen en de voorstanders ala heren als Pechtold, Rutte en nog een lading gevestigde politiek alle aandacht krijgen op de media.

Het verdrag!
Het verdrag word beschreven als een verdrag dat we hebben met een land als Peru. Toch gaat dit verdrag veel verder als het verdrag met Peru. Ik zal eens wat puntjes opnoemen:

Landbouw subsidie van Nederland
Nederland heeft ruim 80 miljoen aan landbouw subsidie gegeven aan de Oekraïne. Zo wordt het legbatterij eitje uit de Oekraïne veel goedkoper dan die van een Nederlandse die zich aan dierenwelzijn regels moet houden. De Nederlandse boer krijgt geen cent subsidie.

EU ‘leningen”
Weet je nog dat Rusland de gaskraan dichtdraaide omdat Oekraïne de gasrekening als failliet land niet kon betalen. De gaf een lening van 14 miljard waarvan we de centen nooit meer terug zien. We hebben dit bedrag betaald? Juist jij en ik!!

De bevolking wil het zo graag!
Slechts 52% wil aansluiting bij de EU en 48% wil Russische invloed. Vandaar dat er ook een burgeroorlog gaande is die wij ook nog eens gaan opstoken (zie volgende punt).

Militaire samenwerking
In het verdrag staat dat de EU landen militair gaan samenwerken. Kortom we gaan helpen de ene helft van de bevolking op te stoken tegen de andere helft. Zeer gevaarlijk spelletje dus.

Visumvrij reizen
Er wordt bekeken of hiertoe mogelijkheden zijn. Bedenk wel dat 30% van de bevolking graag in rijke EU landen wil werken tegen lonen die beduidend minder zijn als de onze. Valse concurrentie dus!

Ze zullen nooit EU lid worden
Aldus Rutte! Was dat niet de man die geen cent meer naar Griekenland zou sturen en alle Nederlanders jaarlijks duizend euro extra beloofde?
Over 10 jaar is men dit verdrag vergeten en is Oekraïne lid van de EU!

KORTOM STEM NEE OP 6 APRIL

Zie Youtube clipje BDSMradio.EU.