Politie langs bij Kim Holland na te luidruchtig potje seks

Bron: AD.nl.


ROTTERDAM – Nationale stoeipoes en pornoactrice Kim Holland (46) heeft donderdagochtend de politie aan de deur gehad na klachten over te luidruchtige seks in haar Rotterdamse penthouse. Volgens overburen maakten de blondine en haar vriend tijdens de daad zóveel lawaai dat sprake zou zijn geweest van overlast.


Kim, die over het politiebezoek twitterde, is zich werkelijk van geen kwaad bewust. ,,Ik wist niet wat ik meemaakte toen vanmorgen een politieman- en vrouw voor de deur stonden. De dienders, zo vertelden ze vriendelijk, waren op pad gestuurd nadat iemand de politie had gebeld. Lachend, en met een blosje schaamrood op de kaken, stelde de politie dat was geklaagd over mijn aanhoudende geschreeuw woensdagavond. Ook hadden de overburen ons vanuit hun flat, die aan de overkant van de straat staat, bezig gezien.”

Kim en haar vriend Mark zijn niet bekeurd, zo stelt Holland. En ze is vooralsnog niet van plan haar seksleven aan te passen, omdat buurtbewoners zich er aan storen. ,,Ik begrijp echt niet waar mensen zich zo druk over maken. Mijn vriend en ik hebben dagelijks lekkere, wilde seks zoals woensdagavond heel romantisch op een vachtje voor de openhaard. Het was erg fijn, maar ik kan me niet herinneren dat ik buitensporig heb gekrijst”, giert Kim het uit. ,,Verder lagen we op de grond voor het haardvuur. Als ik bloot tegen het raam had gestaan hadden de buren misschien recht van spreken gehad. Maar zoiets doe ik nooit. Ik ga heel ver, maar ook ik heb mijn grenzen.”

Luisteren

Ze vindt het hoogst merkwaardig dat de overburen kennelijk bewust hebben staan kijken en luisteren. Kim: ,,Ze hebben gordijnen. Die hadden ze makkelijk dicht kunnen trekken. Okee, het was ’s avonds best lekker buiten dus ons raam stond op een kier. En bij de overburen dus kennelijk ook. Dan is de kans dat je iets hoort natuurlijk groter dan hartje winter.”

Kim heeft in haar Rotterdamse appartement geen gordijnen en is ook niet van plan om na de recente klacht camouflerende of geluidsisolerende raamdecoratie aan te schaffen. ,,Geen denken aan, we gaan gewoon op de oude voet door”, kondigt Yvonne Meulendijk-van Zelderen (de echte naam van voormalig Jehova’s Getuige Kim) aan.

Een bloemetje voor de overburen als fleurig excuus voor de vermeende overlast? ,,Ik pieker er niet over. Ik vind het behoorlijk flauw dat ze de politie alarmeerden. Ze hadden ook even naar de overkant kunnen lopen en bij mij aanbellen. Okee, het had misschien even geduurd voordat ik de deur open had gedaan. Maar daarna hadden we er netjes over kunnen praten. En wie weet welk mooi, passievol vervolg zo’n gesprekje nog had gehad…”


Zie meer en grotere foto’s: www.ad.nl.