Naam: slavinaisha

Geslacht: Vrouw

BDSM Rol sub

Zoekt naar: Dominante Man

Land: Nederland

Plaats of provincie: Rotterdam

Email: slavinaisha:

Website: http://www.slavinjadira.nl.

Tekst: Hallo,ik ben Aisha een ts vrouw van 55 jr,single,177 cm,b cup95,heb halflang blond haar.Ik wacht nog op mijn geslachtsaanpassende operatie.Ik ben serieus,oprecht,eerlijk,trouw,spontaan, creatief en onderdanig.Ik heb 6 jaar een tpe D/s gehad,maar door lange tijd geen bdsm gedaan te hebben moet dit weer opgebouwd worden.Voor mij is bdsm een levensstijl en hoort bij mijn leven.Hou van totale onderwerping dan ben ik in mijn element,om getraind en gevormd te worden tot een gewillige totaalslavin.Deze slavin heeft weinig grenzen,en alles is bespreekbaar.Dit meisje heeft een leuke speelruimte.

Ik zoek een serieuze maar betrouwbare Meester tussen de 45/60 jaar voor een vaste D/s vriendschap.Waar wederzijds vertrouwen,respect,eerlijkheid centraal staan,waar ook een goed gesprek mogelijk is.Samen leuke sessies te hebben en grenzen verleggen,en nieuwe dingen proberen,eventueel sm bijeenkomsten bezoeken,of buiten bdsm.Oja,iedereen mag zien dat ik uw slavin ben.Graag iemand die het niet erg vind dat ik ts ben.

Graag serieuze reacties.

1 foto: