Brandweer bevrijdt man van vier penisringen


Bron: Ad.nl.


SPANJE – DENIA – De brandweer in de Spaanse badplaats Denia is donderdagnacht opgeroepen voor een spoedgeval dat niets met brand te maken had. De brandweerlieden moesten artsen in het ziekenhuis assisteren bij een delicater klusje: het verwijderen van vier penisringen bij een patiënt.

De onfortuinelijke man in kwestie, een Litouwer, ging naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis nadat een seksspelletje vreselijk mis was gelopen. De 26-jarige man kreeg de vier penisringen niet meer van zijn geslachtsdeel af, melden Spaanse media.

We moeten wel vaker sieraden verwijderen, maar het gaat bijna altijd om ringen die van vingers af moeten worden gehaald

Woordvoerder brandweer

Dremelzaag

De spoedartsen zagen zich genoodzaakt om de hulp in te roepen van de brandweer. De toegesnelde brandweermannen kozen uiteindelijk voor een dremelzaag om de stalen ringen te verwijderen. Ze gebruikten een zoutoplossing om brandwonden tijdens het zagen te voorkomen. De operatie duurde een uur. De stalen ringen bleken zo dik te zijn dat er zowel aan de boven- als onderkant moest worden gezaagd.

Volgens een woordvoerder van de brandweer moeten de brandweerlieden wel vaker sieraden verwijderen ,,maar het gaat bijna altijd om ringen die van vingers verwijderd moeten worden”.

Zie meer en grotere foto’s: www.ad.nl.