Beu van eindeloze discriminatie BDSMérs? Tijd voor (BDSMradio.EU)actie!

Bron: BDSMradio.EU.

HEEMSKERK – Zoals velen van ons wel weten leven we in een “vrije”wereld waarin discriminatie zogenaamd niet zou moet voorkomen. Doe je aan BDSM dan merk je al snel dat vrijheid alleen bestaat als je diep in de kast blijft zitten. Dat er veel mensen in de kast zitten blijkt wel uit de verkoopcijfers van het boek Vijftig Tinten Grijs en de giga hoeveelheid profielen op Fetlife.com (zo ongeveer het enigste plekje waar je nog lekker schaamteloos mag zijn).

Waarom allemaal zo diep in de kast?
We kennen allemaal de verhalen van BDSMérs die hun baan, vrienden en/of relatie verloren omdat hun BDSM geaardheid bekend werd. Helaas is dit nog steeds de orde van de dag. Vandaar dat naar schatting zo tussen de 500 á 700.000 mensen hun BDSM leventje stiekem moeten genieten.

Slechts een zeer klein deel iets van enkele tienduizenden heeft het geluk en/of de moed om publiekelijk voor hun voorkeur uit te komen. Soms gepaard gaande met veel strijd en heel soms omdat ze het geluk hebben om een tolerante werkgever te hebben.

Voor de hele grote meute blijft het een stiekem deel van hun leven die beperkt blijft tot tussen de slaapkamer muren of erger als heimelijke fantasie waar ze geen kant mee op kunnen.

Ook blijft jeugd heel vaak verstoken van informatie over BDSM tijdens seksuele voorlichting op scholen. Iets wat het buitengesloten voelen versterkt omdat velen uit ervaring weten dat hun BDSM gevoelens er al waren in de jeugd.

Bij BDSMradio.EU merk je daar alles van. Deuren blijven dicht voor ons vanwege het woordje BDSM.

Mensen/verenigingen die speelavonden willen organiseren lopen vaak tegen dikke muren op door overheden die vinden dat het zgn seksclubs zijn. Om er vooral voor te zorgen dat BDSMérs geen stekje in hun gemeente krijgen.

Tijd voor actie!
Vooral nu we alleen nonstop muziek draaien met hier en daar wat BDSM jingles zijn de bezoekers aantallen voor onze website gigantisch gestegen tot meer dan 400 bezoekers per i.p.v. de gebruikelijke 100.

Plan is nu om meer activistische promo’s te gaan maken die meer gaan prikken naar onze steeds preutser en krampachtig wordende maatschappij.

Waarbij ook velen niet BDSM beoefende luisteraars zullen ontdekken dat wij niet van een buitenaardse afkomstig zijn en het zeker niet verdienen om gediscrimineerd te worden.

Ook zullen we laten merken dat je ongemerkt heel wat BDSMérs kent zonder het te weten. 3 tot 5% van de bevolking is hier in meer of mindere mate mee bezig.
Kortom één op de twintig mensen. Dat kan zijn je buurman, vriend, collega of zelfs partner.

Jingle/promo actie
Buiten dat BDSMradio.EU zelf promo’s gaat maken vragen wij jou ook promo’s in te zenden als mp3 naar bdsmradioeu@hotmail.com. De maximale promoduur mag 45 seconden zijn en gemaakt worden in het Nederlands of Engels.

Als je stickers wilt ontvangen als dank voor je promo stuur dan je adres erbij. Bij een geschikte promo krijg je gratis 50 stickers en is de promo niet goed genoeg (kwaliteit) krijg je er 10 als dank.

Tuurlijk is het zo dat deze actie niet de houding ten opzichte van ons als BDSMérs zal veranderen.

Maar ieder persoon die ons gaat waarderen als zijnde normale mensen is er weer één op deze krampachtige planeet.

Helemaal mooi zou het zijn als mensen weer een klein beetje uit de kast durven te komen.

Kortom!!! Wie durft??

Groetjes,

tom verhoeven