Miljonair wilde ’50 Shades of Grey’-seks met tiener


Bron: Metronieuws.nl.


USA – De Amerikaanse miljonair en zakenman Doug Richard (57), bekend van de televisieshow Dragons’ Den, was op zoek naar zijn eigen Fifty Shades of Grey-avontuurtje. Helaas voor hem was de tiener waarmee hij vermoedelijk seks had, pas 13 jaar oud.

Tijdens de rechtszaak woensdag vertelde Richard dat hij in contact kwam met het meisje via een ‘sugar daddy’-website genaamd Seeking Arrangements. De vader van drie kinderen was naar eigen zeggen op zoek naar bdsm-relaties met vrouwen, in de lijn van de film Fifty Shades of Grey, schrijft Mirror.

ONDERDANIG

De miljonair was al vier jaar lang lid van de website en sprak regelmatig af met vrouwen in de hoop op seks. Hij voelde zich aangetrokken tot het profiel van het meisje omdat ze „onderdanigheid uitstraalde”. Nadat het meisje hem een naaktfoto had gestuurd, zou hij het treinkaartje van de tiener en haar vriendin hebben betaald en hen in de stad hebben ontmoet.

BED SCHUDDEN

Daar bracht hij de twee uiteindelijk naar zijn hotel waar hij de 13-jarige tot seks zou hebben gedwongen. Haar vriendin werkte niet mee en gaf aan het bed te horen schudden terwijl haar vriendin het uitriep van de pijn.

De Amerikaan wordt beschuldigd van het hebben van seks met een minderjarige, het aanzetten tot seks met een minderjarige en het betalen voor seks met een minderjarige. Richard ontkent alles.

Zie meer & grotere foto’s: www.metronieuws.nl.