#BDSMdate met Foto’s jeroen020nl uit Amsterdam

Naam: jeroen020nl

Geslacht: Man

BDSM_Rol: sub

Zoekt_naar Dominante vrouw

Land: Nederland

Plaats: Amsterdam

Email: jeroen020nl.

Website: Heavy-r.com/user/oddboi.

text: 35 jarige onderdanige man uit Indonesie met eigen koopstudio in Amsterdam Zuid Oost is opzoek naar een Egoistische Meid/Vrouw die bij mij wil komen inwonen als Meesteres. U kan/mag zich hier inschrijven op mijn adres, woonkosten/vaste lasten betaal ik en alles wat ik van mijn loon overblijft staat onder uw beheer.

Ik zoek een Domina die niet om mij geeft… Een egoĂŻst die mij gebruikt omdat het haar schikt en me misbruikt voor haar plezier. Ik werk 5 dagen per week, 40 uur, en hoop iemand te vinden die me ook na mijn vaste werk laat doorwerken in het huishouden, u en/of uw vrienden bedienen, schoonmaken bij anderen of gewoon een tweede baan. Een Domina die er het sadistische genoegen uithaalt om mijn leven zo zwaar en onaangenaam mogelijk maakt van keihard werken tot het dagelijks eten van uw ontlasting omdat ik geen fatsoenlijk avondmaal (ontbijt) waardig ben.

Wie staat er plotseling voor mijn deur en vertrekt niet voordat Uw wil mijn wet is? Wie breekt mijn wil, laat mij geen keus meer en verschaft Uzelf volledige toegang tot mijn leven door de sleutels van mijn woning en kuisheidskooi op te eisen. Wie klopt er zo op mijn voordeur en vertrekt weer met de sleutels van de kooi en de woning?

6 foto’s: