Verslag BDSMradio.EU tijdens de Kinky Warehouse Sale Spijkenisse

HEEMSKERK – Op 8 november was het dan zover. Op naar de Kinky Warehouse Sale van Jett Events in Spijkenisse. Direct viel op dat het event nog groter was geworden.

We hadden voor een andere opzet gekozen dan de vorige keer omdat live uitzenden en verzoeken draaien niet mogelijk waren door de slechte wifi verbinding.

MikeAffec draaide live platen en zelf had ik (tom verhoeven) een “muziekband”gemaakt waardoor ik wat vrijer was om mijzelf onder de mensen te begeven. Iets wat mij heel beviel. Want zelfs nu nog had ik tijd tekort om met iedereen te babbelen. Dit had ook te maken met mijn ziek zijn (vermoeidheid en spierklachten)

Ook voor het eerst in mijn leven een loterij vol gebabbeld de opbrengst van deze loterij was voor Stichting Make A Wish en was een zeer leuke ervaring.

MikeAffec was de geblinddoekte notaris en trok vol overtuiging de winnende loten.

Meesteres Claudia verzorgde de inwendige radio mensen en leverde diensten waar zij maar kon. Bovendien had zij voor de bezoekers mini cupcakejes gebakken die gretig aftrek vonden.

Ik heb ook nog een paar mini interviews gedaan met Bert Wibo (Massad Magazine)
Na ruim 10 jaar werd het wel eens tijd om hem weer eens een microfoon onder zijn duwen.

Volgende interview had ik met de EWA (Erotic Writers & Artists) die een hele mooie boekenstand hadden voorzien van de schrijfsters en kunstenaars die hun prachtige werken tentoon stelden.

Ook had een interview met de organisatie van de Kink and Buy, een grote beurs die gaat plaatsvinden op 2 en 3 april 2016 in het Brabantse Katwijk.
Binnenkort mogen wij van BDSMradio.EU 10 vrijkaarten weggeven. Dus hou ons in de gaten. en de radio.

Volgende keer zijn we weer present op Kinky Warehouse Sale.

Binnenkort verschijnen de podcasts.

Link:
Stukje Youtube video op einde van BDSMradio.EU promo filmpje.

Van links naar rechts: MikeAffec, Meesteres Claudia Azzle & tom verhoeven