Studente (19) doet alleen sugar daddies

Bron: Powned.tv.

UK – BOURNEMOUTH – De 19-jarige Clover Pittilla uit het Engelse Bournemouth heeft besloten om alleen maar met sugar daddies te daten. Ze heeft het helemaal gehad met de jongens van haar leeftijd die alleen maar willen rampetampen.

Daarom besloot ze in 2014 om exclusief met oudere mannen met creditcards te gaan daten. Omdat mannen voortdurend dure cadeau’s voor haar kopen, heeft Clover besloten om haar medische studie een jaartje stop te zetten. Nu kan ze zich volledig richten op haar modellenwerk en daten voor geld en cadeautjes.

Elf sugar daddies later…

Inmiddels heeft Clover al elf sugar daddies afgewerkt, waarvan drie of vier serieuzere relaties waren. De rijke mannen doet ze op via een datingsite. Soms heeft ze seks met ze, soms ook niet.

Haar oudste sugar daddy was 74 jaar oud. Maar daar heeft ze niet het bed mee gedeeld, aldus de Daily Mail. “Daar was hij niet in geïnteresseerd. Daar was ik wel blij mee want ik geloof niet dat ik dat zou kunnen”, aldus Clover die haarzelf beschrijft als sugar baby.

‘Mijn ouders hadden er wel moeite mee’

Haar ouders zijn op de hoogte van de levensstijl van hun dochter die de wereld rondreist en het van neemt. “In het begin hadden ze er wel wat moeite mee, nu moeten ze vaak lachen om de verhalen die ik over de sugar daddies vertel.”

Volgens Clover is ze een erg volwassen 19-jarige dame en is er niets mis met wat ze doet. “Als een jongen mijn hart breekt hou ik er niets aan over, als een sugar daddy dat doet heb ik in ieder geval een nieuwe paar Manolo Blahniks om mijn verdriet te verzachten.”

Zie grotere foto: www.powned.tv.